5 svar på “En dag för länge länge sen”

 1. Tänk om vi hade haft information om skeppets nedslagsplats för 20 år sedan innan djungeln tagit över och innan någon eller några hunnit slita loss all värdefull teknologi, än så länge är uppdraget fruktlöst, visst jag har fått sett ny teknologi men klant Vutuun klarade ju inte sätta dit benet som jag fått att fungera, skyller på omständigheterna, men det är ju hur bra som helst här, ligga under en speeder på Tattoine mitt på dagen för att laga ett läckande kylsystem som om man inte får igång det så kokas man levande, det är vad jag kallar press.
  Äntligen framme vid turbohissarna som kan ta oss upp till bryggan, men som allt annat så är det strömlöst även här men inget en liten smäll med plasma skäraren inte löser, ok ok Andi, jag tar väl hydralexpandernyckeln istället, aldrig får jag ha nått skoj.

  Konstiga ljud säger ni? Jag hör då inget, men iväg å vakta med er då Oskara och Andi, det är ju ni som har de stora vapnen, Jahapp vågar ni inte? Nej det krävs en man för att få något gjort, hur svårt kan det vara att stänga dörren efter oss, sådär ja.
  Och där kommer även hissen igång. Djungeln har även tagit över bryggan, men det där vägg partiet ser borttaget ut, ifrån utsidan.
  Sedär krachloggen i holloformat, den verkar ha fått några smällar så kan inte få den skärpan jag vill här jag behöver mer datorkraft men det verkar vara de sista minuterna innan kraschen.

  Jag säger det igen, vi skulle varit här tidigare även här är länsat tydligen via öppningen i väggen ifrån någon form av bro eller lejdare, skumt.,
  Något som krafsar på dörren där nere nåväl alla skjutglada redo!
  1,2, Öppna eld!
  Men shit vad är det för nått, en skit stor lexus med cybentikförstärkning.
  Nåväl, några skott ifrån Andi och Oskara så ligger även den ner, dess två små följeslagare var inte heller någon match, äntligen lite intressant elektronik här för mig att använda. Jaja lugna er jag ska bara ta detta, och detta, ÅÅh den måste jag ha…

 2. Stort skepp med mycket värdefulla saker sa dom, ända vi har hittat är en ”high-tech” protes som inte änns fungerar till Andy, enligt Conny fungerar den och enligt Vutuun fungerar den inte här. Vi har fortfarande mycket att kolla igenom men det ser ut som många har lensat ut detta skepp på nästan allt, där fattas några stolar…. tror dom har brutit loss dom.

  Bryggan är nästa sak att komma till, undrar när vi ska till valvet som alla gosakerna borde vara i, ljudet som jag hör bakom oss gör mig lite orolig, metaliskt morrande, och det låter ganska stort, men det kan behövas en bra fight så tråkigt det har varit här inne.

  Turbo liftar, hur hade dom tänkt vi skulle få igång 30 år gamla turbo liftar utan ström, det får Conny fixa, jag får stå vakt här när han jobbar, känns som ljuden kommer allt närmare, får be Andy hålla ett öga på det med och kanske lite längre bak, hon går ju inte så bra på bara ett ben.

  Conny kan vi inte stänga dörren här så du kan jobba utan att bli störd för mycket? tydligen så störde jag han bara genom att fråga det, men han gjorde det utan att klaga.

  Han fick igång liften vi tar väll oss upp, bra utsikt här uppe, undrar om vi får låna kameran och ta lite bilder på detta.

  Inget annant värt något här uppe heller, Conny hitta något minne efter crashen med det var allt.

  Nästa VALVET, nu är det dags att hitta vad vi letar efter, och vi får se vad som är bakom dörr nummer 1, något måste ha haft det metaliska morrandet.

  Jag och Andy är redo att skjuta, Kat sitter uppe på skåpen och skakar med droiden och Vutuun i en hörna och gömmer sig, Conny gör redo att öppna dörren så vi kan blästra dem.

  3 Nexu, 2 lite mindre och en som är minst 3 gånger så stor som vi sett tidigare, men lysande ögon, dags att testa vad detta vapen igentligen kan göra.

  Efter några sekunder konstant skjutande så kollar vi vad som hänt och tydligen har balkarna rasat in, dom 3 Nexu ligger ned och taket rasat in bakom dem.

 3. Nänä, inget fantastiskt ben nu heller. Jag och Guppen får traska vidare utan två ben. Ett räcker väl egentligen för att ta sig fram.. och jag tror att Guppen börjar stortrivas. Han simmar fram och tillbaka, nibblar lite och ser så nöjd ut. Vart ska han ta vägen sen?

  Nej det kommer nog att dröja innan Vutuun hittar rätt utrustning för jobbet. Kanske skeppet, säger han, men sen är det nog kanske på Ringen, kanske på… Är han egentligen en doktor? Varför viftar han så fort med sitt certificat? Varför svarar han så undvikande på direkta frågor?

  Nä, här får vi hitta stora skatter att krän ga till höstbjudande så jag har råd med en riktig läkare och även har över att skicka hem till mina kära.

  Bryggan är vi påväg till ja, helt klart här har bott ett stort djur. Nåt med metallkäftar som käkar organiskt material. Ser inte bra ut detta… stora klomärken. Kanske ett värdigt byte, får hoppas det inte är en neslig robot utan något naturen producerat på en plats av teknologi.

  Tur turboliften gick att driva på de här fusionslamporna. Nåt ska de väl duga till. Äntligen, nu ska vi finna alla skatter! Inget länsat från bryggan väl?? Hmm, jo.. tyvärr. Men iallafall lite ledtrådar till vad som hände. Lite.

  Nä men dax att ta dig långt, långt ner till Valvet. Förhoppningsvis inte under vatten då för nåt ska vi ju komma härifrån med! Alla överlevande har ju plcokat allt, verkligen allt! Sicka typer, får väl leta rätt på de annars och döda de!! DÖÖ!

  Ja påtal om det, de monster som huserar nere i personalrummet ska väl tas om hand… Jaja, får väl placera mig strategiskt långt bak, nu när jag är mindre mobil. Tur Cat stöttar mig om jag behöver hoppa runt lite för att få bättre skottläge.

  Nu! Äntligen, släpp genom monstrerna genom dörren Conny, fram med de! Knappt en värdig strid… men intressant för mer börjar vi ana att den galne doktorskan överlevt och konstruerat dessa cybernetisk-förbättrade Nexusarna. Intressant tycker både Conny och Vutuun, men jag vet inte jag. Kanske hon går att ta tillfånga.. eh, eller kanske vi kan fråga artigt om hon vill sätta på mitt ben, lite mer coola implantat.

 4. Allt detta besväret och… inget, förutom ett cybernetiskt ben som inte är kompatibel med Roodianer… har åtminstånde inte blivit uppäten.

  Hittade en holologg från övervakningssystemet uppe i bryggan.
  Inspelningen visar två personer i en vild diskussion, en männsika och Arcanian. Troligtvis kaptenen och Cratalla. I bakgrunden syns en väldigt stressad besättning göra sitt verk. Plötsligt kastar sig kaptenen mot Arcanianen, trycker ner denna på golvet med sin egen kropp som skydd mot ett okänt hot… bilden flimrar till, dör.
  Ingen ljudupptagning, synd.

  vad hände dom, bärgar-droiderna en fientlig attack, något värre?

  Får väl vara glad för det lilla.

  Får ytterligare bevis på att Cratalla överlevt.
  Nödförseglingsdörren som Conny på Oskaras & Andys insisterande hade stängt dolde tre cybernetiskförstärkta Nexu-katter. Besegrade som lätt med superbt ledarskap (och lite tur).

  Hoten blir bara fler och fler, det tar på nerverna att gå runt här i mörkret.
  Tur jag slipper gå först.

 5. Vi letar och letar lite som i blindo känns som. Om bara det här skeppet inte hade varit så överväxt och fullt av bestar som hela tiden vill slita oss i småstycken och kanske rent av äta oss hela.

  Tur att det finns skickliga skyttar i vårt gäng annars hade i alla fall två av oss inte letat vidare.

  Men vi hittade ett ben till Andy i alla fall. Även om vi inte kunde få på det nu så vet jag bra doktorer på hjulet som kan hjälpa oss.
  Om vi nu bara kunde hitta vad vi ska ha så att vi kan komma iväg från denna planeten. Den är obehaglig och jag har mer saker som måste ha min uppmärksamhet. En bra karta med kryss som vissade exakt var allt finns. Hade det varit underbart just nu.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.