Rädda templet!

Hela templet är omringat av inkräktarna, massor av folk. De har gjort några dåliga försök att bränna ner stället och har nu hittat en murbräcka de ska få ner huvudporten med ser det ut som. Minns inte att det var så mycket rikedomar i templet, men de verkar tro att det är det så invriga som de är på att se insidan.

Runt vid sidoingången ser det inte bättre ut, där stod till och med den stora med siga drake-bestar. Mycket dividerande bland oss vad vi skulle göra, löste sig delvis med att de tog blött hö att försöka bränna ner den porten med. Mycket rök kom av deras försök, så i skydd av detta kom Zooki på att smyga dit, låtsas säga att drakeföraren skulle till huvudporten och vips så blev vi av med det västa motståndet. Eller?

Inte lätt att slåss i kompakt rök alltså, inte mycket som syns. Och de är visst ganska många eller hur.Bäst vore att försöka i skydd av röken smyga ut alla där inneifrån så kan vi lämna stället till sitt öde.

Vi får se helt enkelt hur vi lyckas. Kan knappt tänka ordentligt i brandröken mellan alla hostningar. Visserligen bra att det är så lungt här i utkanten att man kan föra lite anteckningar. Klart Cariza ser ut att vara i klistret nu. Jaja, lägger ner pennan, jag ska försöka träffa något nu då.