Borta!

Malcer drog till väders helt plötsligt, vet inte riktigt varför han bestämde sig för att flyga iväg. Underligt infall åt den riktningen. Kanske ett avledningsförsök? Bra försök. Vet dock inte varför det var så viktigt att försöka förankra honom med ett rep, inte som att han flög upp okontrollerat, så galet okunnig är han väl inte. Zooki överreagerade helt klart när han desperat försökte förankra honom i liket, uppenbarligen behövdes det inte för kort därefter skar Marcer ju av repet. Kanske han skulle han tala med draken? Inte för att denna syntes till. Kanske några flygande kobolder han skulle hantera som vi ännu inte sätt. Bra jobbat.

På tal om bra jobbat, så måste även Zooki ha sett några hot jag inte riktigt kunde ana i den tjocka röken, för han pep iväg och retade upp fienden bortåt hörde jag. Sade sådana hemska okvädningsord jag inte visste ens fanns sådana hemskheter. Klart de blev uppretade och jagade efter honom. Bra, för då kom de inte mot oss. Allt förtroende på att han kan klara sig i en sådan situation själv, så snabb som han nu är.

Hursom, därför gick det gick bra att hantera markfolket för till slut så fick vi besked till de där inne att komma härut då en allt för stor styrka höll på att ta sig in via huvudporten. Våra stackars skadade grannar och bybor haltade snabbt ut på min disc som lättare än förväntat tog sig över muren med en jordvalls hjälp. Ack sån tur att jag lärde mig allt detta för jordbrukets skull, det kommer till så stor nytta sen kan jag tro.

Vägen längs floden undvik de flesta trupper tills mynningen vid extra-ingången. Två lätta fiender var två till och vi är måhända klenare än planerat då de där draksen slet och drog lite för mycket i stackars Clarisa. Igen. Och än värre än förra gången för de var fler.

Sån tur att Malcer hade dykt upp igen och vi båda kunde hantera situationen, om än med lite panik där på slutet men bra att vi har fått någon liten flaska med stärkande dryck.

Efter alla fiender avklarats dök Zookie upp med nycklen, så bra för jag kan inte minnas vart han sade att han gömt den. Alla har nu letts in till säkerhet in gången till fästet.